Restoran Tarpoš

U SRCU VINOGRADA

 

Dragi prijatelji vinarije i restorana Tarpoš, obaveštavamo vas da će u periodu od 15.1. do 28.02. restoran raditi samo za unapred dogovorene grupne posete.

O Restoranu

Sva naša vina imaju i jednu posebnu pozornicu za predstavljanje publici, a to je vinski restoran Tarpoš, koji se, kao i vinarija, nalazi usred vinograda i sa čije terase se pruža pogled daleko ka Venčacu i Bukulji i u dubini, ka Aranđelovcu.

Koncept našeg restorana je zasnovan na našoj ličnoj pasiji prema vinu i hrani, kao načinu življenja. I tu ne mislimo na hedonizam (koji je egoističan koncept, usmeren samo na sebe), već o pasiji u stalnom traženju lepote i onih sitnih zadovoljstva u svakom detalju koji ispunjava naš svakodnevni život, a sa željom da svoju zemlju i našu prelepu Šumadiju predstavimo svima, uz poziv da nam se pridružite u zadovoljstvu otkrivanja njenih najlepših plodova – hrane i vina.

restoran1-1

Mesto na kojem vino i hrana postaju jedno, a ljudi još bliži jedni drugima

Posetite nas

VINARIJA TARPOŠ
Vrbica bb, Aranđelovac
Email: tihomir@vinarijatarpos.com

RESTORAN TARPOŠ REZERVACIJE
Telefon: +381 34 725805
Mobilni: +381 63 397087
Radno vreme restorana:
Utorak-Nedelja 12:00-00:00
Ponedeljak – Samo grupe sa najavom

Vino i Hrana

De gustibus est non disputandum! O ukusima ne vredi raspravljati! I to je jedino pravilo koje se ne dovodi u pitanje kada je reč o slaganju vina i hrane. S druge strane, verujemo da naša lična vinarska i kulinarska iskustva ipak mogu da vam ponekad budu od pomoći i zato smo uz gotovo svako jelo u našem jelovniku naveli i kombinacije sa vinom koje se nama dopadaju. To ne znači i da se vi sami ne upustite u tu čudesnu igru spajanje hrane i vina, tražeći onaj njihov savršeni zagrljaj koji Francuzi označavaju rečju „marijaž“ (brak, venčanje).

Želimo vam srećno venčanje ukusa u našem restoranu Tarpoš… i ne zaboravite: za istinski doživljaj vina i hrane su oduvek bila i ostala važna samo tri pitanja – s kim, kada i gde u njima uživate.

Tarpoš je uvek pravi odgovor na ovo poslednje pitanje.

Dobro nam došli!

vinohrana (1)
kuhinja-1 (1)

Naša Kuhinja

Sa željom da vam ponudimo jedan poseban doživljaj Šumadije, njene gastronomske tradicije spojili smo sa velikim svetskim trendom razvoja tzv. enogastronomije, odnosno slaganja vina i hrane. Nudimo vam uzbudljivo otkrivanje potencijala vina sa naše zemlje u okviru  gastronomskog putovanja tokom kojeg želimo da vam ispričamo jednu zanimljivu priču, čija su ovo glavna poglavlja:

HLADNA PREDJELA – kao uvertira koja vas uvodi u žuvopisni svet slaganja vina i hrane vinarije i restorana Tarpoš…

TOPLA PREDJELA – kao topla vinogradrska dobrodošlica uz zalogaje koji se u potpunosti stapaju sa vinom…

RIBA – koja je pravo iz vode iskočila u vino, pa odatle stiže na trpezu – gde naša bela vina već trepere od nestrpljenja…

ROŠTILJ – šumadijska gastronomska kompozicija sačinjena od vrhunskog mesa, vatre i začina…

SPECIJALITETI – originalne Tarpoš kombinacije najboljeg mesa i vina, povrća i sireva, gljiva i začinskih trava…

Dešavanja

Od 2010. godine u vinariji i restoranu Tarpoš smo organizovali više od 200 različitih događaja, proslava, team bilding-a, konferencija i raznih tematskih večera.

 

U mogućnosti smo da organizujemo bilo koju vrstu privatnih ili poslovnih događaja i proslava za grupe do 140 osoba.

Pozovite nas da zajednički kreiramo događaj po vašoj želji u jedinstvenom ambijentu vinarije i restorana Tarpoš:

+381 63 397087

dogadjaji